Vecka 39

Nåd och frid,

Vi går nu in i sista veckan av september och det är flera härliga inslag denna veckan i vår församling.

På lördag den 30/9 kl 18.00 är vår församling inbjuden till EFS Jämjö för att Se be och ge till EFS mission där det som mest behövs.

Om du vill veta vad det innebär så kan du trycka på youtube länken som ligger under texten för att se en trailer.

På söndag den 1/10 efter mässan kommer det att serveras Lins-soppa, bröd och fika. Därefter har vi församlingsdag.

Efter lunchen kommer vi ägna oss att samtala kring vart vi befinner oss nu som församling och samtala om vägen framåt tillsammans. Det finns saker att se tillbaka på med glädje och det spirar längtan och nya initiativ i vår församling. 

Vi hoppas att denna stund efter lunchen kan bli ett givande och levande samtal där vi efteråt får uppleva att vi går tillsammans, stärkta i glädjen och äran att få vara en församling som vill bära vittne om världens frälsare och kung, Jesus Kristus.

Jag och styrelsen ser mycket fram mot detta och hoppas att vi är många församlingsmedlemmar som kan samlas och ta tid för vår församlings riktning framåt.

Detta händer i Möllebackskyrkan, vecka 39

Tisdag den 26/9 kl.09.30 – Morgonmässa, efteråt får man stanna över en kopp kaffe för samtal och gemenskap.

Torsdag den 28/9 kl.10.00 – Bönestund, vi ber för församlingen, våra medlemmar, vår stad och för varandra med de bön ämnen vi bär med oss.

Torsdag den 28/9 kl.19.00 – Bibelstudium, vi fortsätter i Matteus-evangeliet, läs gärna kap 2 vers 1-23. Inga förkunskaper behövs utan alla är varmt välkomna!

Söndag den 1/10 kl.10.00 – Mässa, lunch och församlingsdagOlof Schelin predikar och leder nattvardenSandra Åhman leder lovsångVärd grupp 1Lunch serveras efter gudstjänstenFörsamlingsdag efter Lunchen

I Kristus

Olof Schelin

Präst EFS Möllebackskyrkan, Karlskrona